Fönsterputs i Lidköping, Mariestad & Skara med omnejd

Fönsterputs

Fönsterputs i Lidköping, Mariestad & Skara med omnejd

Fönsterputs i Lidköping, Mariestad & Skara

När det börjar bli svårt att se ut genom era fönster så är det dags för fönsterputs!

När det börjar bli svårt att se ut genom era fönster så är det dags för fönsterputs! Rena och fräscha fönster gör mycket för trivseln och bidrar till att hemmet eller kontoret blir en vacker plats. Fönsterputs kan dock vara både krångligt och ta tid som ni kanske inte har. I många fall krävs särskilda redskap för att nå alla fönster.

Agneta och Daniels Städservice tar hand om er fönstertvätt och utför alla våra uppdrag med fokus på kvalitet och service. Vi ser till så att era fönster blir skinande rena på både in- och utsida! Fönsterputsningen anpassas naturligtvis efter era behov, lokaler och önskemål. Med vår hjälp kan ni njuta av utsikten från era fönster igen. Vi utför fönsterputsning i Lidköping, Mariestad & Skara med omnejd.

Fönsterputs i Lidköping, Mariestad & Skara med omnejd
Vi vill vara det glasklara valet när ni behöver fönsterputs av hög kvalitet! Kontakta gärna Agneta och Daniels Städservice för fönsterputs i Lidköping, Mariestad & Skara med omnejd.

Fördelar med professionell fönsterputs

Det finns naturligtvis många fördelar med att anlita professionella fönsterputsare.
Två av dem är att vi oftast utför all fönsterputs snabbare och med ett bättre slutresultat. Ni slipper balansera på höga stegar och får tid till roligare aktiviteter.

Vår kundkrets är stor och vi utför fönsterputs åt både företag, kommuner, landsting och privatpersoner. Agneta och Daniels Städservice ställer höga krav på allt arbete som vi gör och använder alltid professionell utrustning. Målsättningen är att alla kunder ska bli så nöjda som möjligt.

Våra fönsterputsare är verksamma i hela Västra Götaland – Lidköping, Mariestad & Skara med omnejd
Vi har ett verksamhetsområde som sträcker sig över hela Västra Götaland och vi åtar oss fönsterputs i till exempel Uddevalla, Vänersborg, Lidköping och Trollhättan.

Hur ofta behöver man putsa fönstren?
Det är svårt att säga exakt hur ofta ni bör anlita oss för fönsterputs. Faktorer som avgör är till exempel hur utsatta era fönster är samt om er byggnad befinner sig nära vatten eller väg. Agneta och Daniels Städservice utför fönsterputs effektivt och professionellt.

RUT-avdrag för fönsterputs
Det behöver inte vara dyrt att anlita professionella fönsterputsare. Fönsterputsning räknas som hushållsnära tjänster vilket gör att privatpersoner kan utnyttja RUT-avdraget och det gör att kostnaden sänks rejält.

Kontakta oss för fönsterputsning
Hör gärna av er om ni vill anlita Agneta och Daniels Städservice för fönsterputs eller har frågor om till exempel priser. Vi vill vara det glasklara valet när ni behöver fönsterputs!