Agneta och Daniels Städservice erbjuder flyttstäd och utför flyttstädning

Flyttstädning

Agneta och Daniels Städservice erbjuder flyttstäd och utför flyttstädning

Flyttstäd i Lidköping, Mariestad & Skara med omnejd

Flyttstädning i lägenheter samt villor

Agneta och Daniels Städservice erbjuder flyttstäd och utför flyttstädning i lägenheter samt villor. Vi arbetar efter ett mycket noggrant utformat schema och lämnar naturligtvis total garanti. Det gör att våra kunder alltid kan känna sig trygga när de anlitar oss.

Vad menas med flyttstädning?

Att flytta kan vara både spännande och väldigt tungt. Man är på väg mot något nytt men all flytt är tidskrävande och innebär väldigt mycket arbete. Städningen är ett viktigt moment och det är vanligt att både hyreskontrakt och köpekontrakt anger en skyldighet att flyttstäda bostaden.

Lägenheten eller villan som ni flyttar från ska därför vara väldigt noggrant städad vilket innebär att det är ett större projekt än vid vanlig veckostädning. Låt en städfirma utföra all flyttstäd och förenkla på så sätt er vardag. Agneta och Daniels Städservice arbetar effektivt och anpassar städningen efter era behov och önskemål. Vi utför flyttstädning i Lidköping, Mariestad & Skara med omnejd.

Agneta och Daniels Städservice erbjuder flyttstäd och utför flyttstädning
Agneta och Daniels Städservice erbjuder flyttstäd och utför flyttstädning i både lägenheter och villor i hela Västra Götaland såsom; Uddevalla, Vänersborg, Lidköping, Mariestad, Skara och Trollhättan.

Boka flyttstäd i tid

Tänk på att boka din flyttstädning i god tid så att ni är säkra på ni får den hjälp ni behöver. Det kan vara bra att vara medveten om vilken årstid ni vill att flytten ska ske. Sommaren är lågsäsong när det gäller flyttar i Sverige, medan hösten och vintern är den tid då de flesta väljer att flytta. Det här kan påverka möjligheten att få den städfirma som man vill ha.

Vad ingår i en flyttstäd?

Innehållet i vår flyttstädning är omfattande och innebär en fullständig genomgång av er bostad. Vi vet vad som krävs och utformar våra tjänster så att du och nästa ägare eller hyresgäst blir så nöjda som möjligt med resultatet när nycklarna ska överlämnas. Agneta och Daniels Städservice har stor kompetens inom all sorts städning och erbjuder personlig service med fokus på kvalitet.

Vi utför flyttstäd i hela Västra Götaland! – Lidköping, Mariestad & Skara med omnejd

Vi åtar oss uppdrag inom flyttstäd i hela Västra Götaland och arbetar till exempel i Uddevalla, Vänersborg, Lidköping och Trollhättan.

RUT-avdrag för privatpersoner vid flyttstäd

Det är extra fördelaktigt för privatpersoner att anlita en städfirma för flyttstädning eftersom de kan använda sig av RUT-avdraget. Tänk på att det är du som säljare som bär ansvaret gentemot köparen för att bostaden är flyttstädad.

Kontakta oss när det är dags för flyttstäd

Ni är varmt välkomna att höra av er för mer information om pris samt om vad som ingår i vår flyttstädning.